Nový začátek

Ahoj! Vítám vás na našem zbrusu novém blogu, který budu okupovat společně s mojí milou Kiki. Stránky se logicky jmenují S Kiki, protože bez Kiki by to prostě nešlo! Budeme se zde věnovat hlavně vyprávění poznatků ze života v zahraničí.

K založení blogu mě vedla především zkušenost z mých cest do USA. Spoustu mých přátel a hlavně příbuzných se zajímalo o to jak se mám a co jsem viděl a popisovat každému znovu a znovu ty samé zážitky mě rychle přestalo bavit. Blog byl proto ideálním řešením, protože vše stačilo zapsat a prezentovat pouze jednou.

S Kiki do Kanady je tedy takové volné pokračování mého starého blogu, který někteří z vás možná navštěvovali. Jak již název napovídá, rozhodli jsme se po zdárném ukončení první části vysokoškolského studia všeho nechat a poznat novou zemi. Život v Texasu jsem si zamiloval a už po návratu jsem pomýšlel na další dobrodružství. Když jsme tedy objevili pracovně-poznávací Takhle budou vypadat komentáře ode mě! V. program Zažijte Kanadu nebylo už co řešit.

Na blogu najdete kromě zápisků v (Tý)deníku také sekci o nás.

Ahoj, já jsem ta Kiki, o které se tu mluví!

Články bude psát vždy jeden z nás. Aby to tomu druhému nebylo líto, může do článku vstupovat pomocí barevných lepítek po stranách. Kiki má růžové a já budu mít obyčejné žluté. Tento geniální designový prvek si samozřejmě nechám patentovat!

Neváhejte naše články sdílet na Facebooku nebo klidně po e-mailu. Těšíme se na vaše ohlasy.

Vojta